Tonhalas-zöldborsós fusilli
2010. július 02. írta: piazza

Tonhalas-zöldborsós fusilli

Tonhalas-zöldborsós fusilli
Hozzávalók: 320 g fusilli, 240 g tonhalkonzerv ízlés és vonalak szerint olívaolajban vagy sós lében, 120 g friss vagy fagyasztott zöldborsó, só, bors, 1 ek. kapribogyó, 1 dl száraz fehérbor, 1 chilipaprika, extraszűz olívaolaj
A tonhalat lecsöpögtetem, villával nagyobb darabokra töröm.
Egy serpenyőben olajat hevítek, hozzáadom a zöldborsót és a felkarikázott chilit, sót, borsot, majd az egészet roppanósra párolom. Hozzáadom a felaprított kapribogyót, a tonhalat, a fehérbort, további 1-2 percig főzöm, és a közben lobogó, bő sós vízben kifőzött fusillivel összekeverve azonnal tálalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5316313110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vica 2010.07.02. 18:02:25

Valami hasonlot szoktam kèsziteni,borso nèlkul,fozotejszinnel.Igy is kiprobàlom.

Gabah 2010.07.15. 06:14:36

Jó lesz, meglátod! Ebbena hőségben úgyis valami könnyűre vágyunk, nem igaz?
süti beállítások módosítása