Immunerősítő italok II. - Alma-csipkebogyó tea
2016. január 13. írta: piazza

Immunerősítő italok II. - Alma-csipkebogyó tea

Amihez a csipkebogyót még novemberben, ezen a csodás helyen gyűjtöttük:

csipkebogyo1

csipkebogyo

friuli montagna

csipkebogyo2

Monte Matajur (UD) - Friuli-Venezia-Giulia - 2015 november

Alma-csipkebogyó tea

Hozzávalók 2 személyre:

2 db bio alma héja

1 ek. szárított csipkebogyó

8 db citromfű levél

méz

400 ml víz

infuso2

A csipkebogyót és a citromfű leveleket egy lábasba helyezzük. A vizet az almahéjjal 60 °C-ra hevítjük, majd az egészet a citromfüves csipkebogyóra öntjük, és lefedve legalább 1 órán keresztül állni hagyjuk. Mézzel ízesítve, langyosan fogyasztjuk.

Az előző részben, ITT, gyömbéres grapefruit ital.

gyomberes fenyoszirupos grapefruit ital2

Ha tetszett a recept, oszd meg bátran másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő bejegyzéseimről és további tartalmakra is kíváncsi vagy, követheted a blogot a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8416313932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása