Immunerősítő italok III. - Narancsos-kurkumás mézszörp
2016. január 15. írta: piazza

Immunerősítő italok III. - Narancsos-kurkumás mézszörp

Az immunerősítő italok utolsó darabja következik.....és akkor jöhet a tavasz...:-)

Narancsos-kurkumás mézszörp

Hozzávalók 2 személyre:

1 kk. kurkuma

2 ek. méz

1 kk. narancsvirág víz

100 ml frissen facsart narancslé

2 csipetnyi  őrölt fahéj

300 ml víz

kurkumas mezszorp

A kurkumát a mézzel és a narancsvirág vízzel simára keverjük. A vizet és a narancslevet 60 °C-ra hevítjük, összekeverjük a fűszeres mézzel, és poharakba töltve, egy-egy csipetnyi fahéjjal meghintve azonnal, melegen fogyasztjuk.

Az előző részekben:

 ITT gyömbéres grapefruit ital

gyomberes fenyoszirupos grapefruit ital2

és alma-csipkebogyó tea ITT

infuso2

Ha tetszett a recept, oszd meg bátran másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő bejegyzéseimről és további tartalmakra is kíváncsi vagy, követheted a blogot a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr9416313934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása