Marinált szardella
2011. december 19. írta: piazza

Marinált szardella

A szardella -a szardínia és a makréla mellett- a kedvenc halam!
Ahogy látom, egyre nagyobb otthon is a halkínálat, talán friss szardella is akad valahol. Ha így, nyersen szeretnétek elkészíteni, vásárlás előtt mindenképpen kössétek ezt a tényt a halkereskedő orrára (ha nem elég friss a hal ahhoz, hogy nyersen legyen elkészítve, inkább mást ajánl majd). 

Marinált szardella

Hozzávalók: 16 db friss szardella, 1 citrom, só, frissen őrölt feketebors, egy kis csokor petrezselyemzöld, extraszűz olívaolaj




A receptet a Tarka Bárka blogban találod. Klikk IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5716313488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika 2011.12.19. 23:35:32

Ez komoly? tenyleg nyersen eszik? a ferjem utalja a halfelesegeket, igy eleg sotet vagyok meg a temaban.. :(

Gabah 2011.12.20. 06:11:48

Bizonyám! Tessék kipróbálni! Aztán ha már van egy kis gyakorlatod, jöhet a barna vénuszkagyló és tsi is nyersen. Íme egy recept:http://tavolainpiazza.blogspot.com/2010/05/gyors-vkf-harmincnegyedik.htmlJobb mint az osztriga! ;-)))

Erika 2011.12.20. 20:01:03

szuper! koszi szepen! :) ki fogom probalni! csak nehogy elzavarjanak miatta! :D

Gabah 2011.12.21. 05:46:22

;-)))) Magyarország felé úgyis Rivignanon keresztül visz az út, gyere, majd befogadlak pár napra ;-)
süti beállítások módosítása