A Gambero Rosso legfrissebb számához Birra Gourmet jár! Azok számára akik érdeklődnek a sör-étel párosítás iránt, és kezdők a témában, igazán hasznos olvasmány. A sörök ismertetése mellé recepteket is kapunk; az abszolút kedvenc számomra Marco Bistarelli hagymás rizottója marinált kacsamájjal és 72%-os csokoládéval, és egy pohár barna, közepes alkoholtartalmú, belga ún. "apátsági" sörrel. Mmmmm....! Épp nemrég írtam, hogy vigyáznom kell...;-)
A bejegyzés trackback címe:
https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5216312718
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.