Mustáros-majoránnás-citromos sült csirkeszárny
2011. június 03. írta: piazza

Mustáros-majoránnás-citromos sült csirkeszárny

5 perc munkával. Olcsón.
Mustáros-majoránnás-citromos sült csirkeszárny
Hozzávalók: 12 db csirkeszárny, egy nagy csokor friss majoránna, fél citrom leve, 1 dl tej, 1,5 ek. magos vagy nem magos mustár (magossal finomabb), extra szűz olívaolaj, só, frissen őrölt bors

A tejet és a mustárt csomómentesre kevertem. A csirkeszárnyakat sóztam, borsoztam, majd tűzálló tálba raktam, megszórtam a majoránna letépkedett leveleivel, meglocsoltam a citromlével, egy kevés olívaolajjal és a tej-mustár keverékével. 190 fokra előmelegített sütőben piros-ropogósra sütöttem. Párolt cukkinivel tálaltam. Szerdán.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmagyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr4016313260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egycsipet 2011.06.03. 09:24:05

Ez nagyon jól hangzik, imádom a friss majoránnát! :)))

lencsike 2011.06.03. 10:00:59

Ó. igen, én is ilyen gyorsan elkészülő ételekre vágyom. Nemrég fedeztem fel, hogy milyen jó dolog a csirkeszárny. Tetszik a recept! Köszönöm.

Gabah 2011.06.03. 16:10:40

Egycsipet, én is! Nálam most épp ez az aktuális kedvenc zöldfűszer;szívem szerint pakolnám mindenbe... :-)Lencsike, most ilyenek jönnek majd, nincs sok időm , amit a konyhában tölthetnék.És persze örülök, hogy tetszik az ötlet.
süti beállítások módosítása