VKF XIX. Romantikus vacsora B menü :-)
Zöld füvekkel töltött „cjarsòns” Hozzávalók:A tésztához: liszt minden 100 g liszthez 1 tojás minden 100 g liszthez 10 g pürésített, jól kinyomkodott paraj A töltelékhez: 2 főtt krumpli 1 kisebb fej hagyma 250 g főtt mángold (én most bébimángoldot használtam) 1 csokor mentalevél 1 csokor majoranna 1…
VKF XIX. Romantikus vacsora A menü :-)
Metélőhagymás kékkagyló Hozzávalók:1 kg kékkagyló1 csokor petrezselyemzöld1 gerezd fokhagyma1 csokor metélőhagyma1 dl száraz fehérbor4 ek. extraszűz olívaolaj2 ek. fehérborecetfrissen őrölt feketeborsA kékkagylókat az itt leírt módon tisztítsuk meg. Az olajat hevítsük fel, enyhén pirítsuk meg benne…
(Majdnem) Minden napra egy tészta Nr 20
Linguine mozzarellával és koktélparadicsommal –Linguine con mozzarella e pomodoriniEzt a tésztát nyáron nagyon gyakran készítjük. Friss, üde, gyakorlatilag minden hozzávaló –kivéve természetesen magát a tésztát – nyersen kerül bele. Fusillivel tálalva nevezhetjük tésztasalátának is J Nagyon fontos,…